• Skvělý a jednoduchý recept na báječný domácí koláč.

    .
    po-fruitcake
    Připravíme si:
    1 hrnek vody, 1/2 hrnku másla, 1 hrnek cukru, 4 vejce, 2 hrnky sušeného ovoce, 1 lžičku prášku do pečiva, 1 lžičku soli, 3 lžíce citronové šťávy, 1/2 hrnku lískových jader, 1 láhev kvalitní whisky

    Postup:
    1. Otestujte whisku, je-li kvalitní.
    2. Připravte si hlubokou misku.
    3. Otestujte whisku, je-li skutečně kvalitní.
    4. Ještě jednou otestujte whisku, pro jistotu.
    5. Do připravené misky vložte máslo, jedno vejce, zapněte mixer a rozšlehejte.
    6. Ujistěte se, zda-li whiska je stále dostatečně kvalitní.
    7. Vypněte mixer čudlíkem “off”.
    8. Bude-li pořád vrčet, vytrhněte šňůru ze zásuvky.
    9. Testujte whisku, testujte whisku, testujte whisku.
    10. Mimo misku si rozmačkejte vejce.
    11. Prubněte whisku, je-li dostatečně … ehm … tekutá.
    12. Přidejte do misky hrnek soli, vlasně tři, nejsme troškaři.
    13. Přilejte šťávu, přiměřeně.
    14. Přidejte lžíci třeba cukru, nebo co to je.
    15. Whiska.
    16. Zapalte troubu.
    17. Vypněte misku a vyhoďte hořící troubu oknem.
    18. Otestujte zbytek whisky.
    19. A vůbec, kdo vás sakra nutí do toho blbého ovocného koláče.
    20. Jděte spát.
    ———————-

    Líbí se ti tento článek? Přidej ho na Top Články

    Posted by Věra Tydlitátová @ 7:00

  • Comments are closed.

 

Červen 2018
P Ú S Č P S N
« Lis    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Archivy